Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Alle chiropractoren:

waar ook ter wereld, hebben hetzelfde doel: het genezen van lichamelijke klachten, die te maken hebben met het zenuw- en bewegingsstelsel ...

Meer info

Chiropractie: een genezend alternatief!

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Nieuwsflits juni 2018

Foto bij

wo 27 juni 2018

NIEUWSFLITS

Eind mei hoorde u via onze nieuwsbrief dat  binnenkort twee chiropractoren (in deeltijd) ons gaan verlaten. Voor u en ons zou dat betekenen dat de agenda van Evert Vermeer en Rieke Regelink behoorlijk vol zou worden.

Nu zijn wij blij dat wij u kunnen mededelen dat het gelukt is om een nieuwe chiropractor te benoemen. Met ingang van 6 augustus 2018 komt de nieuwe collega chiropractor, Frederik van der Zee, fulltime bij ons werken.

Frederik is 25 jaar en hij komt uit Twente. Hij heeft een aantal jaren ervaring als chiropractor. Frederik heeft een na zijn opleiding nog een verdieping in chiropractische neurologie gedaan. De patiënten van Jeroen Bezemer zullen dit zeker weten te waarderen.

Vanaf 6 augustus komt Frederik op woensdag en vrijdag in onze praktijk werken en vanaf september vier dagen in de week namelijk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij op de voor u bekende wijze kunnen blijven klaar staan!