Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Chiropractie: een genezend alternatief!

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Alle chiropractoren:

waar ook ter wereld, hebben hetzelfde doel: het genezen van lichamelijke klachten, die te maken hebben met het zenuw- en bewegingsstelsel ...

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Gratis INLOOPSPREEKUUR

vr 18 oktober 2019

 

 

 

GRATIS

INLOOPSPREEKUUR

Chiropractiepraktijk Rijssen

 

Omdat zondag 3 november de ‘Dag tegen Rugpijn’ is houden wij, net als veel collega-chiropractoren, op zaterdag 2 november 2019 een gratis inloopspreekuur van 10.00 uurtot 12.30 uur.

Al vaker gedacht om een afspraak te maken met een chiropractor maar nog nooit de stap genomen? Dan is nu de kans om in een oriënterend gesprek met één van onze chiropractoren (aanwezig zijn: Rieke Regelink en Frederik v.d. Zee) uw/jouw klachten te bespreken en zonodig bieden wij ook een lichamelijke screening aan.  (Op deze morgen vindt er géén behandeling plaats).

Dit gesprek, de screening en het advies zijn geheel gratis!

Zijn er mensen in uw/jouw omgeving waarvan u/jij denkt dat zij baat zouden kunnen hebben bij een chiropractische behandeling? Vertel over ons en laat ze gratis kennis met ons maken!

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze assistentes, tel. 0548-520302 of stel uw vraag via ons contactformulier.