Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Chiropractiepraktijk en het Coronavirus.......

Meer info

GESLOTEN t/m 28 april 2020

za 28 maart 2020

UPDATE d.d. 1 april 2020 

Helaas moeten wij u laten weten dat onze praktijk gesloten is t/m dinsdag 28 april 2020. In de week voorafgaand aan deze datum zullen wij van premier Rutten horen of wij op woensdag 29 april 2020 weer open kunnen of dat de maatregelen met betrekking tot het coronavirus verlengd worden. 

Heeft u in de komende weken een afspraak bij één van onze chiropractoren staan dan wordt u gebeld door een assistente om deze afspraak te verzetten. Voor vragen of een nieuwe afspraak kunt u ’s morgens van 8.30 tot 11.30 uur ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0548-520302. 

Heeft u (veel) klachten en u wilt advies? Iedere werkdag zal er ’s morgens een chiropractor aanwezig zijn om u telefonisch advies te geven hoe u om kunt gaan met uw klachten.

Per mail zijn wij te bereiken op info@chiropractie-rijssen.nl

Nogmaals wensen wij iedereen veel sterkte in deze periode.

 

 


 

28-03-2020:

EXTRA nieuwsbrief t.b.v. aangescherpte regels met betrekking tot Coronavirus en Chiropractie

 

Helaas moeten wij u mededelen dat wij niet mogen behandelen tot 6 april 2020. 

Gisteren, 27 maart 2020, is vanuit het ministerie van VWS schriftelijk bevestigd aan onze beroepsvereniging de N.C.A. dat chiropractie behoort tot de contactberoepen zoals bedoeld onder punt 4 van de “aanvullende maatregelen 23 maart” van de Rijksoverheid. 

Chiropractie valt niet onder de beroepsgroep (para)medici, maar volgens de definitie van het ministerie onder ‘alternatieve’ zorg. Hierdoor is de uitzondering genoemd in de “aanvullende maatregelen 23 maart” niet op onze beroepsgroep van toepassing. 

Daarom zullen wij niet meer mogen behandelen, ook niet met verwijsbrief van de huisarts, ook geen spoedpatiënten in elk geval tot 6 april. Wel mogen wij u advies geven omtrent oefeningen of dingen die u zelf kunt doen.     

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 11.30 uur. Behalve een assistente zal er ook een chiropractor zijn die u, zonodig, gratis advies kan geven. 

Op 6 april 2020 zullen wij u laten weten hoe wij verder gaan met de regels die dan gelden.

Tevens komt er in deze tijd een discussie op gang, die over de positie van onze beroepsgroep binnen de gezondheidszorg in Nederland. Daarom willen wij onze Belangen Vereniging Patiënten Chiropractie, https://bit.ly/39nHR6U, onder uw aandacht brengen. U kunt zich gratis inschrijven bij onze belangenvereniging. Hoe groter de belangenvereniging, hoe groter de kans dat men ons gaat zien als erkend medisch beroep. 

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke periode die ons allen treft.