Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Chiropractie: een genezend alternatief!

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Gratis inloopspreekuur op dinsdag 3 november 2020 van 17 tot 20 uur

Meer info

Nieuwsbrief mei 2020

di 12 mei 2020

Chiropractiepraktijk en het Coronavirus...

Allereerst willen wij u bedanken voor uw medeleven en begrip en medewerking naar aanleiding van alle consequenties die er waren door het Coronavirus. Zowel voor u als patiënt als ook voor ons als praktijk zeer ingrijpend.

Het kabinet heeft de regels verruimd en wij mogen weer behandelen. Naar aanleiding van de regels die zijn opgesteld door het RIVM, hebben wij onze maatregelen genomen om deze zo nauwgezet mogelijk na te leven en u zo veilig mogelijk te kunnen behandelen. Dat deze regels ook betrekking hebben op onze praktijkvoering zal duidelijk zijn.

De volgende regels willen wij nadrukkelijk onder uw aandacht brengen:

  • Heeft u klachten die kunnen wijzen op Corona? Bel uw afspraak af. Denk aan uw eigen gezondheid en aan die van ons!
  • Neem uw eigen handdoek mee!
  • Kom maximaal 5 minuten van tevoren naar binnen om u te melden.
  • Kom, zoveel mogelijk, alleen.

 

VERBOUWING bovenverdieping praktijk: 

Nog meer goed nieuws. Ons pand is definitief verkocht. En wij gaan NIET verhuizen. In de loop van de maand mei begint de bouw van 6 appartementen.

Dit kan betekenen dat u de komende maanden hinder ondervindt met het parkeren. Uw auto kunt u zo’n vijftig tot honderd meter verder parkeren op een grote parkeerplaats. Ook hiervoor vragen wij uw begrip. 

 

Al met al zijn het roerige tijden waarin wij hebben verkeerd en die hoogstwaarschijnlijk ook nog even aanhouden. Maar het is zoals de slogan zegt:

                                                 Houd vol!