Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Gratis lid worden van de Belangenvereniging Chiropractie in uw en ons voordeel

Meer info

Wij zijn OPEN! Voor meer info klik op de link

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Lidmaatschap Belangenvereniging Patiënten Chiropractie

vr 14 januari 2022

In de lockdown begin 2021 hebben wij helaas veel patiënten moeten bellen om hun afspraak te verzetten omdat wij niet mochten behandelen gezien de maatregelen die onze overheid had genomen heeft met betrekking tot corona. 

Wij hebben als beroepsgroep hier destijds veel overleg over gehad met het ministerie en met de politiek. Ook u, als patiënt kunt hierin heel veel betekenen. U kunt gratis lid worden van onze Belangenvereniging.

Lid worden van de Belangenvereniging Patiënten Chiropractie?  De Belangenvereniging Patiënten Chiropractie, die al jaren bestaat, heeft nu nog weinig inspraak bij de overheid omdat het ledenaantal, volgens de overheid, laag is. We moeten, als patiënten van de chiropractor, aan de weg timmeren zodat wij als volwaardig medisch beroep erkend gaan worden. Onze dringende vraag is of u, en met u zoveel mogelijk gezinsleden met een mailaccount, zich aan willen melden als gratis lid. Via deze link komt u op het aanmeldformulier.  Voor de duidelijkheid, dit lidmaatschap is kosteloos!

Wij bedanken u bij voorbaat voor het invullen van de petitie en uw aanmelding als lid!