Alle chiropractoren:

waar ook ter wereld, hebben hetzelfde doel: het genezen van lichamelijke klachten, die te maken hebben met het zenuw- en bewegingsstelsel ...

Meer info

Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Chiropractie: een genezend alternatief!

Mevr. R.M.

Ze hebben zeker gouden handen maar ook een gouden hart! Evert bedankt voor ook een luisterend oor!!

Meer info

Zomer, vakantie en openingstijden

Meer info

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Zomer(vakantie)

di 14 juni 2022

In de zomer(vakantie) is onze praktijk op de normale tijden geopend. Onze chiropractoren gaan 1 voor 1 met vakantie. Heeft u (onverwachts) klachten dan kunt u behandeld worden door 1 van onze chiropractoren. Het kan dan voorkomen dat u een andere chiropractor krijgt omdat uw behandelend chiropractor, misschien, op vakantie is. 

Het kan voorkomen dat de 'wachtlijst' of zoals wij het noemen de 'spoedlijst' wat langer is dan normaal maar wij doen ons best om u zo snel mogelijk in te plannen. 

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken? U kunt ons bellen op onze 'normale' openingstijden, tel. 0548-520302. Wilt u teruggebeld worden? Spreek dan ons antwoordapparaat in, spreek duidelijk uw naam, geboortedatum en telefoonnummer in, dan proberen wij u op de eerstvolgende werkdag terug te bellen. Uiteraard kunt u ons ook mailen, info@chiropractie-rijssen.nl