Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Nekklachten door gebruik van tablet en smartphone?

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Feiten & Cijfers

Chiropractie is na reguliere geneeskunde en tandheelkunde de grootste vorm van gezondheidszorg wereldwijd.

Mw. E.K. uit A.

Verplicht de hele week rust houden....al te lang last van mijn rug. Gelukkig heb ik Evert Vermeer die me er weer bovenop helpt!      

Mevr. R.M.

Ze hebben zeker gouden handen maar ook een gouden hart! Evert bedankt voor ook een luisterend oor!!

Meer info

Even voorstellen

Jeroen Bezemer

Functie:Chiropractor
E-mailadres:info@chiropractie-rijssen.nl
Telefoonnummer:(0548) 520302

“Ik ben als kind ooit succesvol behandeld door een chiropractor. Dat maakte toen veel indruk op me. Omdat ik altijd al interesse had in de medische sector, besloot ik een studie tot chiropractor te gaan volgen.

Ik vind het belangrijk de ontwikkelingen in mijn vak goed bij te houden. Momenteel volg ik een aantal postacademische modules, die zowel ingaan op de functionele neurologische achtergrond van technieken en processen. Het is erg interessant om de theorie direct in de praktijk toe te kunnen passen.

Maar ook het begeleiden van studenten geeft mij veel voldoening en ook daar leer ik van. Bijzonder om te zien hoe per jaar nieuwe visies op het vak, met behulp van wetenschappelijk onderzoek, bij de afgestudeerden weer anders is. De techniek verandert echter niet, de toepassing wel. 

Chiropractie is een geweldig vak. We stellen de mens centraal. De verschillende contacten maken dat geen dag hetzelfde is. Je kunt behandelen zonder te opereren. Maar we zijn ook reëel. We kunnen niet alle klachten oplossen. Vaak kunnen we wel de omstandigheden creëren zodat onze patiënten hun werk of andere dagelijkse bezigheden weer kunnen doen.  

Steeds meer mensen komen periodiek voor een ‘onderhoud’ en zien daar ook het belang van én ervaren het effect. Ik vind het belangrijk om verder te kijken dan de symptonen.

Tijd te maken voor patiënten en hen aandacht te geven. Immers, er is altijd méér dan alleen een klacht!”