Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Feiten & Cijfers

Chiropractie is na reguliere geneeskunde en tandheelkunde de grootste vorm van gezondheidszorg wereldwijd.

Mw. E.K. uit A.

Verplicht de hele week rust houden....al te lang last van mijn rug. Gelukkig heb ik Evert Vermeer die me er weer bovenop helpt!      

Nekklachten door gebruik van tablet en smartphone?

Meer info

Mevr. R.M.

Ze hebben zeker gouden handen maar ook een gouden hart! Evert bedankt voor ook een luisterend oor!!

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Even voorstellen

Madelon Bredie

Functie:Chiropractor
E-mailadres:info@chiropractie-rijssen.nl
Telefoonnummer:(0548) 520302

“Mijn moeder werkte vroeger als assistente bij een chiropractor. Ik kreeg dus al op jonge leeftijd mee wat het vak inhoudt. Ook ben ik zelf als kind al behandeld."

Aanvankelijk koos ik voor een studie fysiotherapie. Het werken met mensen sprak mij daarin erg aan. De opleiding was erg boeiend, maar ik merkte dat ik niet voldoende tools had om patiënten meer dan symptomatisch te kunnen behandelen. Met chiropractie bereik je eerder resultaat. Als chiropractor probeer je meer beweging te creëren door het zenuwstelsel te beïnvloeden. Je laat het bewegingsapparaat optimaal functioneren door het hele lichaam te behandelen. En juist dat sprak mij zo aan!”

Madelon toog dus voor vijf jaar naar Engeland voor de studie Chiropractie. “Die tijd heeft me veel gebracht. Niet alleen veel kennis over mijn vak, maar ook een bredere kijk op het leven. De opleiding geeft je een brede basis en daar wil ik graag mee verder. Zo zou ik het leuk vinden me toe te leggen op sportchiropractie. Met (top)sporters werk je op een andere manier. Ze zijn zich uitermate bewust van hun lichaam, omdat ze daar heel intensief mee bezig zijn. Sportchiropractie wint bovendien steeds meer terrein. Zelfs Usain Bolt [1] en de voetballers van AC Milan worden behandeld door een chiropractor.

Daarnaast zou ik graag master ‘paedriatrics’ worden. Dat betekent een specialisatie op het gebied van kinderchiropractie. Het is geweldig dat je kinderen een goede start mag geven, waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. In de toekomst wil ik wel meer weten over dierenchiropractie.

Kortom, ik wil me blijven ontwikkelen in mijn vak om mijn patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen en ze de juiste weg wijzen. Geen lichaam is hetzelfde en iedere belastbaarheid is weer anders. Daarom is een behandelplan voor iedereen verschillend, we houden rekening met ieders persoonlijke mogelijkheden.

Na mijn studie had ik de luxe te kunnen kiezen uit twee praktijken voor chiropractie. In Rijssen voelde ik me gelijk thuis. Ik leer veel in deze praktijk. Het contact met zowel collega’s als patiënten is heel bijzonder en warm. Dat maakt de wisselwerking tussen chiropractor en patiënt optimaal. En.. het is ook bijzonder prettig dat ik weer gewoon Nederlands kan praten!”

 

 Madelon werkt wekelijks tweeënhalve dag in onze praktijk in Rijssen en anderhalve dag bij de praktijk van Martijn Poecke in Lochem.

 

1 Usain St. Leo Bolt - Trelawny, 21 augustus 1986 is een Jamaicaans sprinter. Hij is de huidige wereldrecordhouder en olympisch kampioen op de 100, 200 m en op de 4 x 100 meter estafette en wereldkampioen op de 100, 200 en 4 x 100 m. wikipedia