Chiropractie: een genezend alternatief!

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Alle chiropractoren:

waar ook ter wereld, hebben hetzelfde doel: het genezen van lichamelijke klachten, die te maken hebben met het zenuw- en bewegingsstelsel ...

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Even voorstellen

Diny Boeve

Functie:Assistente
E-mailadres:info@chiropractie-rijssen.nl
Telefoonnummer:(0548) 520302

Diny werkt als receptioniste/assistente en verzorgt de salaris- en urenadministratie: “Als assistente moet je beschikken over een groot empathisch vermogen. Rustig blijven onder alle omstandigheden en mensen gerust kunnen stellen.

Af en toe maken we erg ingrijpende dingen mee, en dan leef ik oprecht mee met de patiënten. Toch lukt het me altijd wel om professionele afstand te nemen om te voorkomen dat ik dingen mee ‘naar huis’ neem.

Het geeft mij veel voldoening dat ik patiënten tips kan geven, bijvoorbeeld dat ze moeten ‘koelen’ bij zenuwpijn. Af en toe kan ik een luisterend oor bieden. Sommigen spreken hun waardering daarvoor ook uit. Ik vind het fijn om op die manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan het welzijn van mensen. “