Mw. E.K. uit A.

Verplicht de hele week rust houden....al te lang last van mijn rug. Gelukkig heb ik Evert Vermeer die me er weer bovenop helpt!      

Feiten & Cijfers

Chiropractie is na reguliere geneeskunde en tandheelkunde de grootste vorm van gezondheidszorg wereldwijd.

Mevr. R.M.

Ze hebben zeker gouden handen maar ook een gouden hart! Evert bedankt voor ook een luisterend oor!!

Meer info

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Nekklachten door gebruik van tablet en smartphone?

Meer info

Even voorstellen

"Geen dag is hetzelfde"

Ina Dommerholt

Functie:Assistente
E-mailadres:info@chiropractie-rijssen.nl
Telefoonnummer:(0548) 520302

Ina verzorgt – naast haar baliewerkzaamheden - samen met Janneke, de boekhouding: “Ik vind het leuk om zowel een eigen als een teamverantwoordelijkheid te hebben. Geen dag is hetzelfde, er is altijd veel werk te doen.

We spreken op een dag veel verschillende mensen en ook dat maakt het werk boeiend. Als alle patiënten tevreden naar huis gaan, is mijn dag helemaal goed! En dat zijn er heel veel!

Onderling werken we prima samen en daarnaast zijn we erg betrokken bij elkaars wel en wee. We helpen elkaar om het werk af te krijgen zodat de collega’s de volgende dag met een schone lei kunnen beginnen. Ik geniet al jaren van het werken hier en vind het prachtig om met al die verschillende mensen om te mogen gaan.”