Chiropractiepraktijk Rijssen

                                                                       

In 1988 besloot de heer E. Vermeer, zich te vestigen in Rijssen. Dit gebeurde, in de tot praktijk omgebouwde garage, aan het  J. van Galenplantsoen.

Nadat er enige naamsbekendheid op was gebouwd en er meerdere patienten zich aanmeldden voor behandeling werd besloten om te gaan verbouwen en een assistente aan te nemen. Tot begin jaren '90 heeft de heer E. Vermeer hier met plezier gewerkt waarna de volgende stap naar verdere uitbreiding en professionalisering werd gezet.

Hierdoor werd het noodzakelijk om een ander pand te betreden en een collega chiropractor bereidt te vinden om mee te werken. Sinds 1993 werkten mevrouw G.A. Regelink en de heer E. Vermeer naar beider tevredenheid samen aan de Esstraat in Rijssen.

Omdat de praktijk groeide en er sinds 1999 een derde chiropractor in het team was gekomen is de praktijk in mei 2001 verhuisd naar een groter pand, Huttenwal 31.


Benieuwd naar onze praktijk?

 

Ieder zijn of haar eigen
specifieke inbreng, expertise en taken.

Laat je de door anderen inspireren!

Benieuwd hoe anderen onze zorg ervaren hebben?
Lees het hier en twijfel niet langer!

Mevr. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Ontzettend bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor...

N.S.

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen en zelfs een uurtje...

N.N.

Tevreden baby en tevreden mama na behandeling (van baby) door Evert Vermeer