Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen ....

Meer info

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Meer info

Feestdagen en vakantie(s); lees meer over onze openingstijden.....

Meer info

Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Even voorstellen

Diona Nieuwenhuis

Functie:Assistente
E-mailadres:info@chiropractie-rijssen.nl
Telefoonnummer:0548-520302

“Altijd iets te vertellen”

Diona begon februari 2023 als praktijkassistente: “Mijn dochter adviseerde me te reageren op de vacature die op Facebook stond. Ik werd direct uitgenodigd! Eenmaal op gesprek in de praktijk, voelde ik gelijk dat het goed zat. Daarna kon ik al snel beginnen.”

 

Tevreden

Ze geniet vooral van de samenwerking in het gezellige team en haar afwisselende dagen. Diona regelt afspraken, brengt patiënten naar de behandelkamer en zorgt ervoor dat de transacties goed doorkomen. Verder neemt ze de telefoon op en zet de lekkerste koffie: “Het mooie aan mijn werk vind ik het praatje met de patiënten. Ook als de behandeling wat pijnlijk was, zijn ze vrijwel altijd blij met het resultaat. Ik had vooraf nooit verwacht dat patiënten de praktijk zo tevreden verlaten. Je ziet dat de behandeling direct helpt en daar word ik heel blij van.”

Naast haar baan als praktijkassistente is Diona vrijwilliger bij de voedselbank. Dit doet ze al tien jaar, nog steeds met veel plezier. Samen met een groep vrijwilligers pakt ze de voedselpakketten in.

Haar rol als ‘gezicht van de praktijk’ is haar op het lijf geschreven. Diona verwelkomt u graag bij uw volgende bezoek!