Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen ....

Meer info

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Meer info

Feestdagen en vakantie(s); lees meer over onze openingstijden.....

Meer info

Armpijn

Armpijn
Ook pijn in uw arm of armen kan goed behandeld worden met chiropractie.

Oorzaken van armpijn

Armpijn kan veroorzaakt worden door problemen in het schoudergewricht, maar ook door uitstralende pijn vanuit de nek, het schouderblad en de ribben. De meeste armpijn is uitstralende pijn van elders. De pijn ontstaat doordat geïrriteerde zenuwen in de nek pijn uitstralen naar de arm. Ook kan het zo zijn dat het schoudergewricht niet goed functioneert met als gevolg uitstraling verder de arm in. Maar ook meer lokale oorzaken zoals een tennisarm of een carpaal tunnel syndroom in de pols kunnen zorgen voor een uitstralende pijn naar de arm.

 

Onderzoek armpijn door chiropractor

Al deze problemen worden goed gediagnosticeerd om een behandeling zo effectief mogelijk te maken. Het kan zijn dat de chiropractor, tijdens een consult voor armpijn, ook röntgenfoto’s van de nek wil maken. Zo kan hij/zij goed evalueren of de armpijn mede veroorzaakt wordt door problemen in de nek zoals artrose.

Verder zal er een grondig lichamelijk onderzoek plaatsvinden om meer zicht te krijgen op de neurologische oorzaken. Ook de meer lokale oorzaken worden onderzocht. Denk daarbij aan een bewegingsonderzoek van de schouder, de nek, de ribben, maar ook van de elleboog en de pols, een orthopedisch, maar bovenal chiropractisch onderzoek. Hierna wordt besloten of en op welke manier de armpijn het best chiropractisch behandeld kan worden.

Wilt u meer weten over wat chiropractie kan beteken voor uw armpijn? Een afspraak maken voor een eerste consult? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

 

 


   Terug naar het overzicht