Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Meer info

Gratis 'inloop'spreekuur op 14 november 2023 van 17 tot 20 uur

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Paul Nijs, nieuwe collega chiropractor in onze praktijk....

Meer info

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen ....

Meer info

Ons TEAM

Ons team bestaat uit drie chiropractoren en zeven assistentes. Ieder heeft zijn of haar eigen specifieke inbreng, expertise en taken. Evert Vermeer is grondlegger van de praktijk en is nog dagelijks werkzaam als chiropractor. Daarnaast vervult hij op landelijk niveau taken om het vak chiropractie voor het voetlicht te krijgen én werkt hij als examinator. Rieke Regelink is mede-eigenaar en begeleidt eveneens jong afgestudeerde chiropractoren. Dat laatste geldt ook voor Frederik van der Zee die voor de toekomst volop ambities heeft om zijn kennis te vergroten. Ook de assistentes krijgen binnen de praktijk alle ruimte om zich te ontwikkelen.

Het samenspel tussen chiropractoren en assistentes is erg belangrijk. De juiste sfeer creëren, mensen op hun gemak stellen en natuurlijk een zo goed mogelijke behandeling en advies voor patiënten in elke leeftijdscategorie. Dat zijn de pijlers van de praktijk.  Assistente Gerda Janssen: “Mensen nemen ons vaak in vertrouwen.” Het team werkt dan ook vanuit hetzelfde uitgangspunt: de mens staat centraal. En de kans is groot dat er meer is dan één klacht