Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Meer info

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen ....

Meer info

Feiten & Cijfers

Chiropractie is na reguliere geneeskunde en tandheelkunde de grootste vorm van gezondheidszorg wereldwijd.

Huilbaby

Huilbaby
Een huilbaby: de nachtmerrie van iedere ouder!

Ontroostbaar, uren huilen.. U weet zich geen raad met uw pasgeborene. Wist u dat u niet de enige bent met een huilbaby? Huilt uw baby langer dan 3 uren per dag en meer dan 3 dagen per week? Wacht niet langer en laat uw baby eens onderzoeken door een van onze chiropractoren. 

We merken dat steeds meer ouders van huilbaby’s de weg naar onze praktijk weten te vinden.

Natuurlijk heeft u eerst zelf onderzoek bij uw baby gedaan. Heeft uw baby honger, een vuile luier, allergieën, voedingsproblemen?

Of is er iets anders aan de hand? Was er sprake van een snelle of juist een heel zware bevalling? Een keizersnee of een vacuümbevalling? Hierdoor kan uw kindje mogelijk pijnlijke nekwervels of bekkenklachten hebben. Al deze ervaringen in het jonge leven van uw baby hebben veel invloed op het zenuwstelsel van de baby en kunnen de oorzaak van het huilen zijn. Maar er is een oplossing: een huilbaby kan vaak zeer succesvol worden behandeld door een chiropractor.

 

Uw baby kan zich alleen uiten door te huilen

Aan de buitenkant zijn bijvoorbeeld hoofdpijn en wervelproblemen niet te zien. Darmkrampjes, overstrekken en een voorkeurshouding..... stuk voor stuk zaken die u als eerste constateert bij uw kind. De chiropractor kijkt - na een uitgebreid gesprek - naar het functioneren van uw baby. Heeft het kindje klachten door een wervelprobleem, dan bespreken we de behandelmogelijkheden met u. De zachte, betrouwbare correctietechnieken - deze zijn niet pijnlijk – hebben meestal snel resultaat. Uw huilbaby wordt – vaak al na enkele behandelingen - weer een vrolijke baby!

Blijf niet langer wanhopen, u bent echt de enige niet! Misschien wilt u uw baby preventief laten nakijken? Baby’s hebben bij ons altijd voorrang! Graag tot ziens in onze praktijk in Rijssen.

Ervaar het zelf, alvast een goede nacht!

 

Twijfelt u of uw kindje een ‘huilbaby’ is? Maak snel een afspraak voor een eerste consult.


   Terug naar het overzicht