Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Meer info

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Feestdagen en vakantie(s); lees meer over onze openingstijden.....

Meer info

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen ....

Meer info

Even voorstellen

"“Oprecht geïnteresseerd in mensen!”"

Dinie Baan

Functie:assistente
E-mailadres:info@chiropractie-rijssen.nl
Telefoonnummer:0548-520302

“Oprecht geïnteresseerd in mensen!”

 

Dinie is een enthousiast lid van ons team. Ze organiseert afspraken, behandelt telefonische vragen en regelt onze boekhouding.

Dinie: “Ik heb jaren een administratieve functie elders gehad, maar miste het contact met mensen. Het werk hier paste mij vanaf de eerste dag als een jas. Ik vind het heel leuk om zoveel verschillende mensen te ontmoeten. Als team zijn we erg betrokken bij elkaars wel en wee. Die sterke band maakt dat we prima samen kunnen werken. Onze werkoverleggen verlopen dan ook in een open, gemoedelijke sfeer. Ik vind het fijn om, samen met mijn collega’s, als ‘spin in het web’ te fungeren. Op een gemiddelde werkdag vervul ik veel verschillende taken: allereerst luisteren we het antwoordapparaat af en passen, waar nodig, de planning aan. Gedurende de dag beantwoorden we heel wat telefoontjes. We ontvangen patiënten en begeleiden hen naar de behandelkamers, zorgen voor de financiële afwikkeling, maken nieuwe afspraken en controleren alle transacties. Daarnaast doe ik  de boekhouding en salarisadministratie.

Ik heb hier veel geleerd, o.a. over een nieuw administratiesysteem, maar natuurlijk ook over het vak van chiropractor. Het is belangrijk dat je de patiënten netjes te woord staat en op hun gemak stelt. Om dit werk te doen moet je oprecht geïnteresseerd zijn in mensen. Dat gaat voor al onze teamleden eigenlijk vanzelf!”