Gratis INLOOPSPREEKUUR op dinsdag 4 oktober 2022 van 17 tot 20 uur

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Chiropractie: een genezend alternatief!

Historie Chiropractiepraktijk Rijssen

De Chiropractiepraktijk in Rijssen bestaat inmiddels ruim 25 jaar. Evert Vermeer, al van jongs af aan geïnteresseerd in chiropractie, opende in 1988 voor het eerst de deuren van zijn eigen praktijk. Destijds nog een omgebouwde garage aan het Johan van Galenplantsoen in Rijssen.

 

J. van Galenplantsoen

De chiropractor bleek te voorzien in een behoefte. De behandelingen waren uiterst succesvol. Het aantal patiënten groeide snel en Evert Vermeer moest al gauw zijn praktijk verbouwen. Ook nam hij een assistente in dienst. Vijf jaar later was de praktijk echt uit zijn jasje gegroeid en verhuisde men naar de Esstraat. Een tweede chiropractor, Rieke Regelink deed haar intrede in de Rijssense chiropractiepraktijk. Samen werkten ze aan verdere professionalisering en uitbreiding.

 

 

 
Esstraat

Al snel kregen de chiropractoren te maken met een wachtlijst. Met de komst van een derde chiropractor in 1999 kon de Rijssense chiropractiepraktijk haar patiënten nog sneller van dienst zijn. Op 2 mei 2001 werd het grotere en moderne pand aan de Huttenwal in gebruik genomen. Een prachtige locatie, die aan alle eisen voldoet en die zowel patiënten, chiropractoren als assistentes tot op de dag van vandaag volop mogelijkheden en ruimte biedt. 

 

In 2008 heeft Chiropractiepraktijk Rijssen haar 20-jarig jubileum gevierd. Ter gelegenheid van dit jubileum is op woensdag 9 december 2008 een beeld aangeboden door alle medewerkers.

Het beeld is gemaakt door de Rijssense kunstenaar Henk Roosink, en geeft de 'helende handen' van de chiropractor weer.