Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Chiropractie: een genezend alternatief!

Alle chiropractoren:

waar ook ter wereld, hebben hetzelfde doel: het genezen van lichamelijke klachten, die te maken hebben met het zenuw- en bewegingsstelsel ...

Meer info

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Patiënten vertellen

Veel van onze klanten zijn tevreden over onze aanpak en lieten ons dit weten via een email, een berichtje op Facebook of mondeling. We hebben hieronder een verzameling gemaakt van een aantal van deze quotes. 

Wat bijzonder om jullie hier tegen te komen: 14 jaar geleden zat ik met een enkele weken jong zoontje die ontzettend huilde. Ik kreeg een folder van jullie praktijk onder ogen en heb de stap gezet....... na 4 behandelingen een herboren jongetje. daar kon geen huilkoffer van het consultatiebureau tegenop. Dat bureau ging trouwens niet akkoord met het achterlaten van jullie folder. En nog, na zoveel jaren denk ik hier regelmatig aan terug. Wat hebben wij een geluk gehad om bij jullie terecht te komen.

Mw. E.N.

Ben onder behandeling bij Madelon vanwege hardnekkige nekklachten en ik ben zeer tevreden. Na de behandeling s avonds nog wat nekklachten en de andere dag klachtenvrij. Ze is naast een uitstekende chiropractor een hele lieve meid die zeer begaan is met je wel en wee.... Zo dat mocht wel eens gezegd worden Madelon!

Mevr. M.F. uit E.

Mijn tunnelsyndroom aan mijn linkerhand is na diverse behandelingen over en aan mijn rechterhand bijna!

Mevr. R.D. uit R.

Genieten volop van onze vakantie! Dit ook dankzij de extra behandeling door Evert Vermeer!

Mevr. W. uit M.

Mijn ervaring is uitstekend , wat betreft zorg, kundigheid, vriendelijkheid. Voor mij betekend de chiropraktie een grote steun voor mijn rug en bij het ouder worden.

Mevr. E.

Geachte heer Vermeer en mevrouw Regelink, Wij kennen u beiden al vele jaren, omdat wij ons- de één wat vaker en wat meer dan de ander- door u laten behandelen. Wij vinden dat de behandeling telkens weer op een uitstekende en ook op een bijzonder prettige wijze gebeurd. Ook dient hier vermeld te worden dat de dames aan de balie ons altijd zeer vriendelijk en correct te woord staan. Het lijkt ons goed u dit eens te laten weten.

Fam. V. -V.

Wij wensen jullie allen fijne dagen toe en in het bijzonder meneer E. Vermeer die toch telkens maar weer heeft gezorgd dat ik zonnig 2015 ben door gekomen!

Fam. N. uit H.

Door de behandeling van mijn chiropractor kan ik zelfs op mijn leeftijd (78 jaar) nog lange wandelingen maken en mijn eigen tuin bijhouden.

Dhr. J. uit N.

Alles ziet er bijzonder professioneel uit en ook mijn behandelend chiropractor is erg kundig en professioneel, tot nu toe erg tevreden.

Dhr. F.G. uit N.

Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan.

Mevr. B. uit D.

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen en zelfs een uurtje winkelen.

N.S.

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen en zelfs een uurtje winkelen.

Mevr. T. uit M

Mijn specialist voorspelde mij in de jaren ’80 dat ik binnen enkele jaren in een rolstoel zou zitten. Sinds 1988 kom ik regelmatig bij mijn chiropractor en ik kan mijn werk nog steeds doen. Zelfs sporten lukt weer. Bedankt.

Dhr. J. uit N.

Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!

Moeder E. uit W.

Nek op slot, Vermeer helpt vlot!!

De heer P. uit E.

Deze mensen hebben gouden handen voor mij al vele jaren!

Mevr. B.B.

Tevreden baby en tevreden mama na behandeling (van baby) door Evert Vermeer

N.N.

Er werd gebeld of men na een x-aantal jaar nog een afspraak kon maken met mevrouw Regelink. In het verleden werd men naar tevredenheid behandeld door mevrouw Regelink. Maar er waren andere soorten van therapiën uitgeprobeerd en men was tot de conclusie gekomen dat chiropractie toch de beste behandeling was die men had uitgeprobeerd!

mevrouw mijnheer

Perfecte service en behandelingen.

Dhr. S. uit O.

Ik ben zeer tevreden over mijn behandelingen, ik kom er nu al z,n jaar of zeven voor mijn bekkenproblemen en hoe ik daar voor zeven jaar ben binnen gekomen en hoe het nu met mijn bekkenproblemen gaat is een hele vooruitgang waarvan ik niet had verwacht om ooit nog weer te kunnen werken. Want mijn werk is schoonmaakster en dat kan ik tot op de dag van vandaag weer gewoon uit oefenen dank zij de Chiropractiepraktijk Rijssen

Mevr. E.B. uit N.

Super. Top service en zeer vakkundig en deskundige behandeling.

Mevr. S. uit O.

Weer helemaal goed te pas na de behandeling van gisteren. Dankjewel Evert. Gisteren hele dag moe, vandaag energie voor tien...

Mevr. J.K. uit W.

Bericht van FB: Jaren last van lies gehad. Een paar behandelingen voor jaaaaaaaren terug en tot nu toe geen last meer. Top!

Mw. M.B.

Facebookbericht van een patiënt: Verplicht de hele week rust houden....al te lang last van mijn rug. Gelukkig heb ik Evert Vermeer die me er weer bovenop helpt!

Mw. E.K. uit A.

Ik ben maar wat blij met Evert Vermeer, die helpt ons gezin met zijn behandelingen geweldig!!!

Mevr. W. uit R.

Spontane reactie op Facebook: Eerlijk en goed advies....Zeer professioneel

Dhr. F.B.

Ze hebben zeker gouden handen maar ook een gouden hart! Evert bedankt voor ook een luisterend oor!!

Mevr. R.M.

Top service en zeer vakkundig en deskundige behandeling.

Mevr. D.S.-S. uit O.

Beste heer Vermeer, bij deze wil ik mijn dank en prestatie met u delen. Dit zou mij zonder uw behandeling niet gelukt zijn. Ik loop al jaren met rugklachten dat ik op een gegeven moment nog geen 10 minuten meer kon lopen. Dit ging uiteindelijk gelukkig wel wat beter maar de pijn bleef altijd overheersen waardoor ik in alles beperkt bleef. Sinds ik bij u onder behandeling ben voor een hardnekkige dubbele SI blokkade gaat het zelfs zo goed dat het ons samen gelukt is dat ik de Nijmeegse vierdaagse heb kunnen lopen (4x 40km) en dat ik de koninklijke onderscheiding met trots heb behaald. Dit was mij zonder u niet gelukt. Daarvoor mijn grote dank!!!

Mevr. S.H. uit V.

Hoi Evert, Ontzettend bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!

Mevr. M.d.J. uit Z.