Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Feestdagen en vakantie(s); lees meer over onze openingstijden.....

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Meer info

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen ....

Meer info

Even voorstellen

Rieke Regelink

Functie:Chiropractor
E-mailadres:info@chiropractie-rijssen.nl
Telefoonnummer:(0548) 520302

Rieke is sinds 1994 werkzaam in de praktijk en mede-eigenaar: “Het mooie van ons vak is dat je letterlijk met je handen werkt. Zonder medicijnen, zonder chirurgie. We voegen niets toe aan onze patiënten en nemen hen niets af. Een chiropractor laat mensen compleet en stuurt ze aan. Het is fijn om mensen op weg te kunnen helpen, ze letterlijk een ‘duwtje’ in de goede richting te geven.

Extra bijzonder zijn de behandelingen die ik bij kinderen doe. Bij baby’s kun je heel goed een zogeheten ‘geboortetrauma’ oplossen. Het resultaat is snel zichtbaar en je ziet zo’n kind opbloeien. Ik vind het best jammer dat ik ze daarna nooit meer zie.

Om dit vak goed te kunnen doen, moet je ‘iets’ met mensen hebben. Een zekere betrokkenheid, empathie. Je bent tenslotte de hele dag intiem met mensen bezig in hun persoonlijke ruimte. De ‘klik’ is dan ook erg belangrijk. Je krijgt met verschillende culturen te maken.

In de loop der jaren is er wel het een en ander veranderd. Het is minder ‘formeel’ geworden. Ook binnen de praktijk hebben we geen strakke hiërarchie. Ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen taken en dat werkt bijzonder prettig. We horen weleens: “Jullie zijn de minst bazige bazen!”

Het vak is mij op het lijf geschreven, door de combinatie van praktische handelingen en persoonlijke contacten. Ik vind het daarnaast leuk om studenten te begeleiden en casussen te beoordelen vanuit mijn werk bij de wetenschapscommissie. Kortom, chiropractie is een prachtig ‘hands-on’ vak!”