Paul Nijs

Chiropractor

"Werken met je handen én mensen helpen"

Paul Nijs studeerde af met een ‘Master of Chiropractic’ aan het AECC University College in Engeland en ging op zoek naar een passende praktijk in Nederland. Hij vertelt: “De Chiropractiepraktijk in Rijssen werd mij aangeraden door mijn eigen chiropractor uit Weert, waar ik vandaan kom”. Zijn zuidelijke tongval verraadt hem dan ook al snel. Paul vervolgt: “Ik was vrij flexibel in de zoektocht, de sfeer vond ik belangrijker dan de locatie”. Toen hij in Rijssen de praktijk binnenstapte, was er gelijk een klik. En niet alleen zakelijk: “Het leven is hier anders dan in andere delen van het land, veel minder gehaast. Rijssen heeft een hechte gemeenschap waar velen elkaar kennen, en dat past bij mij, verduidelijkt Paul.

 

Jonge aspiraties

“Al sinds mijn zevende wil ik graag mensen helpen én iets met mijn handen doen. Daarom wilde ik eigenlijk altijd tandarts worden. Maar op 13-jarige leeftijd veranderde dat toen ik in aanraking kwam met chiropractie. Mijn moeder, die al decennialang last van hoofdpijn had, ging voor het eerst naar een chiropractor en haar klachten waren na één behandeling voorbij! Nadat ik kort hierna zelf geholpen werd aan mijn rugklachten, was het duidelijk: “Dít wil ik worden!”.

 

Toekomstdromen

In de toekomst wil Paul zich verder ontwikkelen en verdiepen in verschillende behandeltechnieken. Hij is bovendien erg geïnteresseerd in neurologie en voeding. “Daar wil ik graag meer mee doen. Verder verdiep ik me nu in de behandeling van baby’s. Een vak apart, maar zo mooi om deze kleintjes te helpen met o.a. wervelkolomklachten die bij de geboorte zijn ontstaan.”

In zijn vrije tijd is Paul ook altijd bezig geweest met zijn handen. Hij maakte jarenlang muziek als slagwerker. Door zijn studie en werk heeft hij op dit moment minder tijd hiervoor: “Maar wie weet kom ik een alternatief tegen in Rijssen!”.

Maak eenvoudig een afspraak: Afspraak maken

Laat je de door anderen inspireren!

Benieuwd hoe anderen onze zorg ervaren hebben?
Lees het hier en twijfel niet langer!

Mevr. R.M.

Ze hebben zeker gouden handen maar ook een gouden hart! Evert bedankt voor ook een luisterend oor!!

Fam. V. -V.

Geachte heer Vermeer en mevrouw Regelink, Wij kennen u beiden al vele jaren, omdat wij ons- de één wat vaker en wat meer dan de ander- door u...

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Ieder zijn of haar eigen
specifieke inbreng, expertise en taken.