Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Meer info

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen ....

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Feestdagen en vakantie(s); lees meer over onze openingstijden.....

Meer info

Resultaat van de behandeling

do 17 september 2015

Als team van de Chiropractiepraktijk Rijssen zijn we blij dat wij u mogen helpen met uw problemen van wervelkolom en andere gewrichten. Veel mensen zijn ook héél blij met de bereikte resultaten die chiropractie voor hen gegeven heeft.

Enkele reacties:

  • “Door de behandeling van mijn chiropractor kan ik zelfs op mijn leeftijd (78 jaar) nog lange wandelingen maken én mijn eigen tuin bijhouden” De heer J. uit  N.
  • “Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!” Moeder E. uit W.
  • “Mijn specialist voorspelde mij in de jaren ’80 dat ik binnen enkele jaren in een rolstoel zou zitten. Sinds 1988 kom ik regelmatig bij mijn chiropractor en ik kan mijn werk nog steeds doen. Zelfs sporten lukt weer. Bedankt.” De heer N. uit R.
  • “Nek op slot, Vermeer helpt vlot!!” De heer P. uit E.
  • “Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen en zelfs een uurtje winkelen.” Mevr. T. uit M.
  • “Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan.” Mevr. B. uit D.

Deze reacties komen binnenkort op een aparte pagina op onze website en op de presentatie in onze wachtkamer.

Bent u ook tevreden en wilt u dat delen met anderen, dan willen wij u graag de gelegenheid geven dit hiernaast in enkele zinnen weer te geven. Eventueel met een foto die weergeeft hoe goed het met u gaat.  Wie weet kunt u iemand anders blij maken met uw positieve reactie. U kunt reageren via ons contactformulier, klik op de link en u kunt beginnen het formulier in te vullen. 

Alvast hartelijk dank namens de mensen die nog niet weten wat u al wel weet!!

Team Chiropractoren Rijssen.