Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen ....

Meer info

Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Feestdagen en vakantie(s); lees meer over onze openingstijden.....

Meer info

BEMER Fysische vasculaire therapie

ma 25 februari 2019

BEMER fysische vasculaire therapie beschermt je gezondheid en stimuleert genezing. Een goede doorbloeding van ons lichaam is essentieel voor het behouden van onze gezondheid. Het bloed is het transportmiddel van zuurstof en voeding waardoor onze cellen worden gevoed. Tegelijkertijd worden ook de afvalstoffen afgevoerd.

Bloedvaatjes die 7 keer dunner zijn dan een haar op jouw hoofd (microcirculatie) verzorgen 75% van de doorbloeding in ons lichaam. Door ouder worden, te weinig bewegen, slechte voeding, stress, een verstoord slaappatroon neemt de doorbloeding via de microcirculatie fors af. De gevolgen zijn: chronische klachten, ziekte en vroegtijdige veroudering.

 

Wat doet BEMER-therapie?
De fysische vaattherapie van BEMER optimaliseert de verstoorde microcirculatie structureel. Daarnaast voorziet BEMER ook in een slaapprogramma dat er voor zorgt dat je beter inslaapt, dieper slaapt en fitter wakker wordt.


Hoe werkt BEMER-therapie? 
Met een lichaamseigen meerdementionaal signaal stimuleert de BEMER-therapie je microcirculatie tot in de kleinste bloedvaten. De beperkte of gestoorde microcirculatie van organen wordt daarbij beter gestimuleerd dan ooit. Een goede doorbloeding zorgt dat voedingsstoffen en zuurstof beter worden opgenomen, afvalstoffen beter worden afgevoerd en dat je immuunsysteem goed functioneert. BEMER stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

 

Wilt u meer weten over deze therapie?

Vul het contactformulier in of bel ons, telefoon 0548-520302.