Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Meer info

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen ....

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Feestdagen en vakantie(s); lees meer over onze openingstijden.....

Meer info

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Lidmaatschap Belangenvereniging Patiënten Chiropractie

vr 14 januari 2022

In de lockdown, in 2020 en 2021, hebben wij helaas veel patiënten moeten bellen om hun afspraak te verzetten omdat wij niet mochten behandelen gezien de maatregelen die onze overheid had genomen heeft met betrekking tot corona. 

Wij hebben als beroepsgroep hier destijds veel overleg over gehad met het ministerie van WVS en met diverse politieke partijen. Ook u, als patiënt kunt hierin heel veel betekenen. U kunt lid worden van onze Belangenvereniging voor € 5,00 per jaar

De Belangenvereniging Patiënten Chiropractie, die al jaren bestaat, heeft nu nog weinig inspraak bij de overheid omdat het ledenaantal, volgens de overheid, laag is. We moeten, als chiropractoren en patiënten van de chiropractor, aan de weg timmeren zodat Chiropractie als een volwaardig medisch beroep erkend gaan worden. Onze dringende vraag is aan u, en met u zoveel mogelijk gezinsleden met een mailaccount, zich aan willen melden als lid. Via deze link komt u op het aanmeldformulier.  

Wij bedanken u bij voorbaat voor uw aanmelding als lid!