Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen ....

Meer info

Feestdagen en vakantie(s); lees meer over onze openingstijden.....

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Meer info

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Zwangerschap en Chiropractie.....

vr 25 november 2022

Gelezen op de site van Zwangerenportaal.nl

Alles wat op deze site staat wordt gecontroleerd door een deskundige. Ook het volgende artikel: Chiropractie bij zwangeren is gecontroleerd door een NCA-chiropractor.

In dit artikel wordt uitgebreid beschreven wat de chiropractor voor een zwangere met (diverse) klachten kan betekenen. Gedurende de hele zwangerschap is het mogelijk om je te laten behandelen.

In de loop van de zwangerschap kunnen lichamelijke problemen optreden zoals bekkenklachten, bekkeninstabiliteit, ischias, pijn rondom het schaambeen of het stuitje, nekpijn, hoofdpijn, schouder- of bovenrugpijn. Meestal worden deze klachten veroorzaakt door de veranderingen in het lichaam door de invloed van hormonen waardoor verweking van het bekken op kan treden maar ook doordat de baarmoeder en de baby groeien verandert het zwaartepunt van je lichaam. 

In onze praktijk zien we regelmatig zwangeren binnenkomen die behandeld worden in verband met bovenstaande klachten die achteraf zo blij zijn dat ze de stap hebben gemaakt om een afspraak te maken bij de chiropractor. De klachten zijn (nagenoeg) verdwenen en men kan/kon genieten van de zwangerschap. 

Ben je zwanger en herken je bovenstaande klachten? Vul het contactformulier in of bel ons, telefoonnummer 0548-520302, en maak een afspraak met één van onze chiropractoren.