Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen ....

Meer info

Zomer, vakantie en openingstijden

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Wij staan in het Ondernemersmagazine van Rijssen-Holten

vr 15 december 2023

De ondernemers in Rijssen 'timmeren' altijd aan de weg. Zo ook wij. Door middel van een goed artikel, laten wij meer van chiropractie zien. Voor mensen die niet bekend zijn met chiropractie, altijd nog een grote stap om met klachten naar de chiropractor te gaan. Maar als men eenmaal weet hoe chiropractie je pijn kan verhelpen of verminderen, dan komt men graag terug.

Er staat nog veel meer info over chiropractie, onze praktijk en onze chiropractoren in het ondernemersmagazine van Rijssen-Holten. Klik op de link en je kunt het hele artikel lezen. Het kost je maar 4 minuten om te lezen maar het is echt de moeite waard!