Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen ....

Meer info

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Meer info

Zomer, vakantie en openingstijden

Meer info

Vragenlijst invullen m.b.t. kinderen tussen de 8 en 12 jaar

Foto bij

ma 14 maart 2022

Onze beroepsvereniging is gestart met een campagne: Chirokids!

In de campagne wordt aandacht gevraagd voor de toename van klachten onder jonge kinderen, als gevolg van een slechte houding of te weinig beweging. 

Er is een korte vragenlijst ontwikkeld voor ouders van kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. De eerste uitkomsten zijn al erg interessant en we verwachten dat we hier zeker iets mee kunnen doen. 

Wij hebben uw hulp nodig! Heeft u kinderen in deze leeftijdscategorie? Dan zou u de NCA enorm helpen door deze vragenlijst in te vullen (2 minuten), klik op de link en u kunt beginnen met invullen.

De vragenlijst is volledig anoniem. Er worden dus geen persoonlijke gegevens verzameld.
Bij voorbaat dank voor het invullen van deze vragenlijst.