Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Volg het nieuws uit onze praktijk....

Meer info

Chiropractie: een genezend alternatief!

Even voorstellen

"Prachtig om mensen weer pijnvrij te zien!"

Anja Zwoferink

Functie:Assistente
E-mailadres:info@chiropractie-rijssen.nl
Telefoonnummer:(0548) 520302

Anja combineert haar baliewerkzaamheden met enkele administratieve taken zoals het verzenden van afspraak- en betalingsherinneringen. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de personeelsplanning en een deel van de boekhouding: “Als assistentes doen altijd ons uiterste best om de planning in goede banen te leiden.

Soms bellen er mensen die zoveel pijn hebben dat ze echt snel geholpen moeten worden. Meestal lukt het dan wel om hen op korte termijn in te plannen bij een van onze chiropractoren. We zijn hier inmiddels zeer creatief in. Dat wordt ook gewaardeerd door de patiënten.

Het is fijn om op deze manier echt iets voor mensen te kunnen betekenen. Het allermooiste is om de patiënten dan weer pijnvrij te zien!”