Chiropractie: een genezend alternatief!

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Alle chiropractoren:

waar ook ter wereld, hebben hetzelfde doel: het genezen van lichamelijke klachten, die te maken hebben met het zenuw- en bewegingsstelsel ...

Meer info

Op Hemelvaartsdag, 26 mei, en op vrijdag 27 mei 2022 is onze praktijk gesloten!

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Mevr. R.M.

Ze hebben zeker gouden handen maar ook een gouden hart! Evert bedankt voor ook een luisterend oor!!

Meer info

Even voorstellen

"Prachtig om mensen weer pijnvrij te zien!"

Anja Zwoferink

Functie:Assistente
E-mailadres:info@chiropractie-rijssen.nl
Telefoonnummer:(0548) 520302

Anja combineert haar baliewerkzaamheden met enkele administratieve taken zoals het verzenden van afspraak- en betalingsherinneringen. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de personeelsplanning en een deel van de boekhouding: “Als assistentes doen altijd ons uiterste best om de planning in goede banen te leiden.

Soms bellen er mensen die zoveel pijn hebben dat ze echt snel geholpen moeten worden. Meestal lukt het dan wel om hen op korte termijn in te plannen bij een van onze chiropractoren. We zijn hier inmiddels zeer creatief in. Dat wordt ook gewaardeerd door de patiënten.

Het is fijn om op deze manier echt iets voor mensen te kunnen betekenen. Het allermooiste is om de patiënten dan weer pijnvrij te zien!”