Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Zomer, vakantie en openingstijden

Meer info

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen ....

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Meer info

Zomervakantie 2024

ma 10 juni 2024

 

De zomervakantie komt in zicht. Ook in onze praktijk zijn de roosters voor de zomervakantie gepland.

Goed nieuws! Wij hebben, ook dit jaar, de vakanties zo kunnen plannen dat onze praktijk doorlopend op werkdagen geopend is. Er is altijd minimaal 1 chiropractor aan het werk en meestal zelfs twee chiropractoren. Is uw behandelend chiropractor met vakantie? Dan plannen we, uiteraard in overleg met u, een afspraak in bij een collega-chiropractor.

Ga goed voorbereid op vakantie en plan voor uw vakantie een afspraak met de chiropractor. Voorkomen is, ook in deze, beter dan genezen!