Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Meer info

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen ....

Meer info

Zomer, vakantie en openingstijden

Meer info

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Even voorstellen

Evert Vermeer

Functie:Chiropractor
E-mailadres:info@chiropractie-rijssen.nl
Telefoonnummer:(0548) 520302

Evert Vermeer is grondlegger van de praktijk. Als 15-jarige jongen vergezelde hij de moeder van een vriend tijdens een bezoek aan een chiropractor. Zij werd op ‘miraculeuze wijze’ van haar rugklachten afgeholpen. Dat maakte indruk op de jonge Vermeer: “Op dat moment wist ik wat mijn beroepskeuze zou zijn” vertelt Evert enthousiast.

Hij studeerde in 1986 af. Volgde tal van vervolgopleidingen en verdiepte zich in diagnostiek van röntgenfoto’s en MRI opnames “Binnen de gezondheidszorg was altijd discussie over de vraag of chiropractoren röntgenfoto’s mogen maken. Ik heb mij, ook landelijk, hiervoor ingezet. Het resultaat is een zogeheten ‘Rijssens protocol’ op basis waarvan chiropractoren in het hele land röntgenfoto’s mogen maken.

Evert was zo’n 12 jaar actief binnen de Nederlands Chiropractoren Associatie en is nog steeds betrokken bij deze organisatie. Verder fungeert hij als examinator en begeleidt examens die vaak in de praktijk in Rijssen worden afgenomen.

“Bij het eerste bezoek kunnen we zowel de intake doen, eventuele röntgenfoto’s beoordelen, de diagnose stellen als een eerste behandeling geven. Dat stelt patiënten gerust. Geeft hen vertrouwen, ook omdat ze met slechts één persoon te maken krijgen. Het contact met de patiënten is voor ons dan ook erg belangrijk. Een chiropractor moet goed kunnen luisteren, zich in kunnen leven. Je moet kunnen doorgronden wat de impact is voor iemand die niet kan werken of zijn dagelijkse dingen kan doen.Anderzijds moet je niet de illusie hebben dat je iedereen beter kunt maken. We kunnen wel de kwaliteit van leven fors verbeteren. Dat ervaar ik bij baby’s, maar ook bij hoogbejaarden. En daaruit haal ik mijn voldoening. Nog elke dag!

Ik heb dan ook geen seconde spijt van mijn beslissing als 15-jarige. Het is de keus van mijn leven geweest. Het vak beoefen ik nog met evenveel passie en plezier als toen ik mijn allereerste patiënt behandelde. En het vervult mij uiteraard met trots dat onze praktijk als een voorbeeldpraktijk wordt gezien in Nederland!”