Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Nekklachten door gebruik van tablet en smartphone?

Meer info

Mevr. R.M.

Ze hebben zeker gouden handen maar ook een gouden hart! Evert bedankt voor ook een luisterend oor!!

Meer info

Mw. M.d.J. uit Z.

Hoi Evert, Bedankt voor een zwangerschap zonder bekkenklachten! Je bent goud waard! Wij komen snel langs voor een nieuwe afspraak voor mij en de kleine meid. We maken het goed!  

Meer info

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Mw. E.K. uit A.

Verplicht de hele week rust houden....al te lang last van mijn rug. Gelukkig heb ik Evert Vermeer die me er weer bovenop helpt!      

Feiten & Cijfers

Chiropractie is na reguliere geneeskunde en tandheelkunde de grootste vorm van gezondheidszorg wereldwijd.

Wijzigingen per 1 februari 2018

vr 02 februari 2018

Per 1 februari werkt Madelon Bredie alleen nog op woensdag in onze praktijk. Wordt u behandeld door Madelon dan bestaat de kans dat het lang duurt voordat u een afspraak bij haar kunt maken omdat haar agenda behoorlijk vol zit. Maar we hebben hier een oplossing voor. Jasper Durville komt een dag extra werken. Hij werkt vanaf 1 februari op maandag, woensdag en vrijdag in onze praktijk. Er zijn altijd chiropractoren waar u, redelijk, snel terecht kunt voor een behandeling. 

Heeft u voorkeur voor een bepaalde dag? Wij doen ons best om u tegemoet te komen in uw wensen. Alle werkdagen van de week zijn er meerdere chiropractoren aan het werk in onze praktijk. Er is dus altijd iemand bij wie u een afspraak kunt maken. Neem gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0548-520302 of vul ons contactformulier (volledig) in en wij bellen u terug.