Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Chiropractie: een genezend alternatief!

Nieuws vanuit Chiropractiepraktijk Rijssen

ma 15 juni 2020

Verbouwing:

De verbouwing is in volle gang. Ondanks dat er hekken en steigers om het pand staan en er momenteel gesloopt wordt werken wij 'gewoon' door in het pand aan de Huttenwal. Wij blijven in dit pand en gaan niet verhuizen!

De ingang zit op de plek waar hij was en is duidelijk aangegeven door borden.

Door de verbouwing is parkeren bij de praktijk voorlopig niet mogelijk. Wilt u hiermee rekening houden dat de mogelijkheid bestaat dat u iets verder moet lopen naar onze praktijk? 

 

Corona:

Al diverse weken zijn wij, gelukkig, weer volop aan het werk. Toch geldt ook voor ons: voorzichtigheid blijft geboden! 

Op de herinneringsmail staan 4 punten die belangrijk zijn om te weten vóór uw bezoek aan onze praktijk. Daarin staat onder andere of u zelf een handdoek mee wilt nemen. Deze wordt gebruikt op de behandeltafel.

Als u telefonisch een afspraak maakt zal u gevraagd worden of u klachten heeft die op Corona kunnen wijzen. Bij klachten, ziekte of twijfel vragen wij u dringend om uw afspraak te verplaatsen. Denk aan uw eigen gezondheid en aan die van ons.

Kom, zoveel mogelijk, alleen!

Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen die belangrijk zijn om te weten.