Wie zijn rug wil bewaren, moet niet op de chiropractor besparen!

Meer info

Moeder E. uit W.

“Onze baby huilde minimaal 8 uur per dag. Met slechts enkele behandelingen hadden wij een super tevreden kindje zonder buikkrampjes!"

Meer info

Gratis 'inloop'spreekuur op 14 november 2023 van 17 tot 20 uur

Meer info

Nooit gedacht dat een chiropractor ook enkels kon behandelen. Sinds de behandeling kan ik weer mijn eigen boodschappen doen ....

Meer info

Reactie van patiënt:

“Mijn klachten (slijtage) zijn niet over, maar sinds ik regelmatig naar mijn chiropractor ga, is de kwaliteit van mijn leven met sprongen vooruit gegaan."

Meer info

Paul Nijs, nieuwe collega chiropractor in onze praktijk....

Meer info

Nieuwe chiropractor!

vr 22 september 2023

NIEUWS uit onze praktijk!

 

Nieuwe chiropractor bij Chiropractiepraktijk Rijssen!

Vanaf 2 oktober verwelkomen we met veel enthousiasme onze nieuwe chiropractor Paul Nijs! 

Paul komt oorspronkelijk uit Weert. Al sinds jonge leeftijd maakte hij de keuze om te gaan werken in de gezondheidszorg. Na het afronden van het VWO studeerde hij 5 jaar Master of Chiropractic aan het AECC University College in Bournemouth, Engeland.

Hij vertelt: “De combinatie van het werken met ‘hoofd en handen’, de mogelijkheid tot direct positief resultaat en de dankbaarheid van patiënten, is wat chiropractie zo betekenisvol maakt”.

Paul is aanwezig in onze praktijk op maandag, dinsdag,woensdag en vrijdag.

Bent u benieuwd naar wat chiropractie voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op: 0548 – 520 302 of mail naar onze praktijk (klik op de link en u kunt het contactformulier invullen).

Ons team verwelkomt Paul met enthousiasme en wenst hem veel succesvolle jaren in onze praktijk!